Acta Centri Lucusiensis: ActaCL, nr. în TOM: 1B, 2013


Tip Realizatori Titlul articolui Secțiunea Pagina Limba
articol de periodic Cuprins 3 română
articol de periodic NEGRESCU, Dan (autor) Însemnare despre magul Zalmoxis Secolul preburebistan 5-8 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic NISTORESCU, Laurențiu (autor) Geția în epoca lui Oroles Secolul preburebistan 9-21 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic BORANGIC, Cătălin (autor) , BARBU, Marius (autor) Incursiune în fenomenul ecvestru geto-dacic. Studiu de caz: zăbala de tip tracic Secolul preburebistan 22-48 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic NISTORESCU, Laurențiu (autor) Invitatul ediției: Adrian Bejan - "Istoria românilor este, în primul mileniu creștin, o istorie a nuanțelor" Dacia Restituta 49-52 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic TIMOC, Calin (autor) Sarmații și armata romană din Banat în secolul IV d. Hr. Dacia Restituta 53-57 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic NISTORESCU, Laurențiu (autor) , POPESCU, S. Claudia (autor) Marginalii la problema limesului vest-dacic Dacia Restituta 58-68 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic TIMOC, Calin (autor) Barbari la Dunăre Lecturi critice 69-70 română
articol de periodic HAIDUC, Daniel (autor) Arheovest I. Interdisciplinaritate în arheologie și istorie Lecturi critice 71-75 română (şi un rezumat în engleză)
articol de periodic ENACHE, Sergiu (autor) Contribuții la repertoriul arheologic al Banatului: Gătaia Convergenţe 76-85 română (şi un rezumat în engleză)